Womens Club
Μάιος 17, 2024, 02:12:21 μμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
 
   Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
 1 
 στις: Φεβρουάριος 17, 2018, 12:13:01 μμ 
Ξεκίνησε από alexia - Τελευταίο μήνυμα από alexia
    1.500 γρ. καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε χοντρές λωρίδες, πάχους περίπου 2 εκ.
    1 κουτ. γλυκού λεμονιού
    200 γρ. καλαμποκάλευρο
    200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
    3 ασπράδια αυγών
    αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι λάδι για το τηγάνισμα

Για τη «σκορδαλιά»

   300 γρ. αμπελόφυλλα, διατηρημένα σε βάζο, καλά στραγγισμένα και χοντροκομμένα
    1/2 μάτσο μαϊντανός
    1 ξερό κρεμμύδι, σε φέτες
    120 ml ελαιόλαδο
    50-70 ml χυμός λεμονιού
    40 ml ξίδι
    2 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες
    50 γρ. αμύγδαλα λευκά
    180 γρ. μπαγιάτικο ψωμί, χωρίς την κόρα, μουλιασμένο σε λίγο νερό και καλά στυμμένο
    αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

«Σκορδαλιά»: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 1-2 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
Προσθέτουμε το λεμόνι, τα αμπελόφυλλα, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και 250 ml νερό. Βράζουμε για 5-6 λεπτά, μέχρι να μισομαλακώσουν, προσθέτουμε τον μαϊντανό και βράζουμε για άλλα 4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν αλλά να μη λιώσουν.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν μέσα στο ζουμί τους. Τα σουρώνουμε και κρατάμε το ζουμί στην άκρη.

Ρίχνουμε στον πολυκόφτη το σκόρδο, τα αμύγδαλα, τα αμπελόφυλλα με τον μαϊντανό και το κρεμμύδι και τα χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα για 2 λεπτά.

Προσθέτουμε το ψωμί, το λεμόνι και το ξίδι και χτυπάμε για 1/2 με 1 λεπτό, μέχρι να αναμειχθούν.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζουμί που κρατήσαμε στην άκρη, σταδιακά, μέχρι να ενσωματωθεί και να σχηματιστεί μια λεία κρέμα.
Μπορεί να μην το χρειαστούμε όλο. Αν γίνει πιο πηχτή από όσο θα θέλαμε, συμπληρώνουμε  2 κουτ. σούπας νερό. Αδειάζουμε σε μπολ και διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να τη χρειαστούμε.

Καλαμαράκια: Σε ένα μπολ χτυπάμε τα ασπράδια με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το καλαμποκάλευρο με το σιμιγδάλι, το ξύσμα και αλατοπίπερο. Περνάμε τα καλαμάρια πρώτα από το ασπράδι και μετά από το μείγμα αλευριού και τα γυρίζουμε να καλυφθούν καλά. Τινάζουμε να φύγει το περιττό.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε τόσο λάδι ώστε να καλύψει τα 2-3 του σκεύους και το ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά. Τηγανίζουμε τα καλαμάρια (προτιμότερο σε δόσεις), για 1/2 με 1 λεπτό, μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί, να στραγγίξουν από τα περιττά λάδια.

πηγή



 2 
 στις: Φεβρουάριος 26, 2016, 11:38:17 πμ 
Ξεκίνησε από alexia - Τελευταίο μήνυμα από alexia
Υλικά που θα χρειασθούμε:

    1 μέτριο κουνουπίδι
    3 πατάτες
    ½ λίτρο νερό από το βρασμένο κουνουπίδι
    Αλάτι πιπέρι
    Μοσχοκάρυδο τριμμένο
    3 κουταλιές της σούπας φυτικό βούτυρο
    2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
    ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος

Τρόπος μαγειρέματος

Πλένουμε το κουνουπίδι, το κόβουμε σε κομμάτια και πετάμε τα χονδρά κοτσάνια.

Καθαρίζουμε τις πατάτες

Εν συνεχεία τις βάζουμε να βράσουν με το κουνουπίδι για  25 λεπτά.

Κρατάμε ½ λίτρο από το βρασμένο νερό.

Πολτοποιούμε τα λαχανικά και προσθέτουμε τα αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.

Λιώνουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο, προσθέτουμε το αλεύρι και αφήνουμε το μείγμα να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.

Ανακατεύοντας συνέχεια, ρίχνουμε σιγά σιγά το νερό που κρατήσαμε στην άκρη.

Ρίχνουμε τη σάλτσα στα αλεσμένα λαχανικά, ανακατεύουμε καλά τη σούπα και τη σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το μαϊντανό.


Καλή σας όρεξη!

 3 
 στις: Δεκέμβριος 22, 2015, 06:14:23 μμ 
Ξεκίνησε από alexia - Τελευταίο μήνυμα από alexia
Υλικά που θα χρειασθούμε:
½ πακέτο φύλλο κρούστας
18 φέτες παστουρμά
18 τοματίνια
350 γρ. τριμμένα κίτρινα τυριά
(τσένταρ, γκούντα, μοτσαρέλα)
σπορέλαιο
κόκκους κόκκινου πιπεριού
2 κρόκους αβγού

Εκτέλεση Συνταγής:
Ανοίγουμε τα φύλλα και τα κόβουμε στο φάρδος τους, σε 3 λωρίδες.
Λαδώνουμε πολύ λίγο κάθε μια λωρίδα και τοποθετούμε στην άκρη της λωρίδας: 
1 φέτα παστουρμά, τριμμένα τυριά και 1 τοματίνι.
Διπλώνουμε τις λωρίδες  με μέθοδο τριγώνου και στο τέλος, σφραγίζουμε το φύλλο με λίγο νεράκι για να κολλήσει καλά.
Περνάμε με ένα πινελάκι  χτυπημένο κρόκο κάθε τριγωνάκι και πασπαλίζουμε με κόκκους πιπεριού, αφού τους έχουμε σπάσει με τα δαχτυλά μας.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

Καλή σας όρεξη!

 4 
 στις: Φεβρουάριος 12, 2015, 01:29:30 μμ 
Ξεκίνησε από alexia - Τελευταίο μήνυμα από alexia

Υλικά που θα χρειασθούμε


    1000 γρ. χοιρινό, κατά προτίμηση από σπάλα ή μπούτι κομμένα σε κύβους
    500 γρ. ανάμεικτα μανιτάρια της αρεσκείας μας καλά σκουπισμένα και χοντροκομμένα
    2½ κουτ. σούπας μουστάρδα
    1κύβο ζωμός κότας
    χυμός από 1/2 λεμόνι
    80 ml ελαιόλαδο
    1 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή
    αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη μαρινάδα θα χρειασθούμε

    2 ξερά κρεμμύδια κομμένα ψιλά
    1 σκελίδα σκόρδο, κοπανισμένη
    1 φύλλο δάφνης
    500 ml ρετσίνα

Εκτέλση συνταγής

Διαδικασία Μαρινάρισμα
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το κρέας, περιχύνουμε με τη ρετσίνα, προσθέτουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.

 

Τηγανιά
Βγάζουμε το χοιρινό από τη μαρινάδα και το σκουπίζουμε απαλά με χαρτί κουζίνας.
Βγάζουμε και το κρεμμύδι με το σκόρδο, με τρυπητή κουτάλα, και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί, για να στραγγίσουν.
Αφαιρούμε και πετάμε τη δάφνη
Μας έχει μείνει μόνο η ρετσίνα και την κρατάμε στην άκρη.

 
Σε ένα μεγάλο  τηγάνι (ή σε μια κατσαρόλα) ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το μισό λάδι και σοτάρουμε το χοιρινό για περίπου 4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει  από όλες τις πλευρές.
Βγάζουμε το κρέας με μια τρυπητή κουτάλα σε ένα πιάτο και στο ίδιο σκεύος προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι.
Σοτάρουμε τα μανιτάρια με το κρεμμύδι και το σκόρδο της μαρινάδας για περίπου 5 - 6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν λίγο και να βγάλουν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε το χοιρινό, ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα να αναμειχθούν τα υλικά και σβήνουμε με τη μισή ρετσίνα.
Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.

 

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το ζωμό, τη μουστάρδα και το χυμό λεμονιού και περιχύνουμε την τηγανιά. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία σε σιγανή φωτιά και αφήνουμε την τηγανιά να σιγομαγειρευτεί για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να γίνει το κρέας και να σωθούν τα περισσότερα υγρά.
Αν θέλουμε την τηγανιά πιο ζουμερή, προσθέτουμε λίγο επιπλέον υγρό.


Σβήνουμε τη φωτιά, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και αφήνουμε για περίπου 2 - 3 λεπτά στο μάτι της κουζίνας, για να «σταθεί».
Τη σερβίρουμε ζεστή.

Καλή σας όρεξη


 5 
 στις: Φεβρουάριος 10, 2015, 07:08:51 μμ 
Ξεκίνησε από alexia - Τελευταίο μήνυμα από alexia
Ξεχωρίστε δημιουργώντας την μοναδική προσωπική σας θήκη απλά επιλέγοντας οποιαδήποτε φωτογραφία της αρεσκείας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να σερφάρετε στην ιστοσελίδα της εταιρίας

www.smartaccessories.gr

 6 
 στις: Δεκέμβριος 19, 2014, 11:53:59 πμ 
Ξεκίνησε από alexia - Τελευταίο μήνυμα από alexia

Υλικά που θα χρειασθούμε:

    1 κιλό στήθος γαλοπούλας χωρίς κόκκαλο
    χυμό από 1 πορτοκάλι
    3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
    αλάτι, πιπέρι
    2 κοφτά κουταλάκια του γλυκού κάρυ
    6 με 8 μικρές πατάτες
    λίγο νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Πλένουμε καλά και στραγγίζουμε το στήθος της γαλοπούλας.

Φτιάχνουμε τη μαρινάρα μας ανακατεύοντας καλά το χυμό από το πορτοκάλι και το ελαιόλαδο.

Βάζουμε το στήθος γαλοπούλας σε ένα τάπερ με την μαρινάρα του και αφήνουμε το τάπερ κλειστό στο ψυγείο για ένα βράδυ ή για 7 ώρες τουλάχιστον.

Αφού μαρινάρουμε το στήθος το τοποθετούμε στο ταψί με τις πατάτες ολόκληρες (αφού τις πλένουμε πολύ καλά και τις στεγνώσουμε με χαρτί κουζίνας.

Ρίχνουμε στο ταψί τη μαρινάρα προσέχοντας να πάει παντού.

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και κάρυ και λίγο νερό.

Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο το ταψί για να μην γίνει σκληρό το κρέας μας.

Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου μιάμιση ώρα μέχρι να ροδίσει όμορφα το φαγητό μας.

10' πριν σβήσουμε το φούρνο αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο.

 7 
 στις: Δεκέμβριος 19, 2014, 11:49:28 πμ 
Ξεκίνησε από alexia - Τελευταίο μήνυμα από alexia
   Υλικά που θα χρειασθούμε:

    2 κότσια χοιρινά ή ένα μπούτι χοιρινό χωρίς κόκκαλο γύρω στα 2 κιλά
    4 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες
    200 ml λευκό καρασί μέσα στο οποίο έχουμε βάλει και 1 κουταλιά λικέρ πορτοκαλιού
    200 ml ζωμό λαχανικών
    4 σκελίδες σκόρδο κομμένες στην μέση
    4 φύλα δάφνης
    2 ξυλάκια κανέλας
    8 καρφάκια γαρίφαλου
    φλούδα από ένα λεμόνι
    1 κουταλιά της σούπας κορν-φλάουρ
    αλάτι
    πιπέρι
   
    ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
    3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
    2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
    1 κουταλιά της σούπας μέλι
    4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

    Εκτέλεση συνταγής:


    Μαρινάρετε το κρέας  μια μέρα πριν το ψήσετε.
    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200° C, ξεπλένετε το κρέας και το σκουπίζετε.

    Στρώνετε σε γάστρα με καπάκι τα κρεμμύδια και τις πατάτες και τοποθετείτε και τα κότσια.
    Προσθέτετε, τις κανέλες, τα δαφνόφυλλα και την φλούδα λεμονιού.
    Με ένα μαχαίρι ανοίγετε μικρές σχισμές στο χοιρινό ώστε να μπει μέσα από ένα γαρίφαλο η μισή σκελίδα σκόρδου     και κατόπιν περιχύνετε με το κρασί και τον ζωμό.   
   Αλείφε καλά το κρέας με την σάλτσα επάλειψης και με ότι περισσέψει περιχύνουμε τις πατάτες και τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε .
   Αλατοπιπερώνετε.
   Τοποθετείτε το φαγητό στον φούρνο στην χαμηλότερη θέση της σχάρας και ψήνετε για 30'.
   Στη συνέχεια χαμηλώνετε τον φούρνο στους 170° C και ψήνετε για άλλες δυόμισι ώρες.
   Μόλις το φαγητό ψηθεί το βγάζετε από τον φούρνο και μεταφέρετε το κρέας σε μια πιατέλα μέχρι να πάρετε την σάλτσα του.
   Πετάτε τις κανέλες και τις δάφνες και σουρώνετε την σάλτσα που έχει απομείνει στη γάστρα σε ένα κατσαρολάκι. Κρατάτε μόνο το ζουμί.
  Ξαναβάζετε το κρέας στην γάστρα χωρίς καπάκι και ψήνετε για 30' ακόμα στους 200° C να ροδοκοκκινίσει!

    Για την σάλτσα του ψητού, βάζετε το κατσαρολάκι με το ζουμί  σε μέτρια φωτιά και ρίχνετε 1 κουταλιά της σούπας κορν-φλαουρ (διαλυμένη σε λίγο νερό) και ανακατεύετε μέχρι να  δέσει ελαφρώς η σάλτσα. Αλατοπιπερώνετε αν χρειαστεί.
   Σερβίρετε το κρέας κομμένο σε ροδέλες με τις πατάτες και περιχύνετε την σάλτσα του.

Συμβουλή

Για να μαρινάρετε το κρέας το βάζετε σε μία λεκάνι με νερό (να το καλύπτει), με μια κουταλιά της σούπας ξίδι, 2 κουταλιές της σούπας χοντρό αλάτι και το αφήνετε στο ψυγείο.

 8 
 στις: Οκτώβριος 30, 2014, 02:32:25 μμ 
Ξεκίνησε από alexia - Τελευταίο μήνυμα από alexia
Υλικά που θα χρειασθούμε:

    1½ κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
    3 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
    4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
    400 γρ. κεφαλογραβιέρα, κομμένη σε  κύβους
    3 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
    1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
    1 πιπεριά πράσινη , κομμένη σε κομματάκια
    2 κ.σ. μουστάρδα
    2½  κ.σ. μέλι
    λίγη πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
    ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
    αλάτι, πιπέρι
    4 λαδόκολες

Εκτέλεση συνταγής:

Προθερμένουμετον φούρνο στους 180 βαθμούς

    Σε μια λεκάνη βάζουμε τα κομμάτια χοιρινού μαζί με το μέλι, τη μουστάρδα, το δενδρολίβανο, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 3 ώρες τουλάχιστον.
    Διπλώνουμε κάθε λαδόκολλα στα τέσσερα και τοποθετούμε στο κέντρο το κρέας μαζί με κομμάτια από τη γραβιέρα και τις πιπεριές, όλα τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε, κλείνουμε κάθε λαδόκολλα σαν πουγκί και δένουμε σφιχτά με μια κλωστή.

    Ψήνουμε το φαγητό για δύο  ώρες.

Καλή σας όρεξη!

 9 
 στις: Οκτώβριος 30, 2014, 02:25:08 μμ 
Ξεκίνησε από alexia - Τελευταίο μήνυμα από alexia
b]Υλικά που θα χρειασθούμε: [/b]  
Για 5 - 6 μερίδες
    ½ κιλό αρνίσιο μπούτι, χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μικρές μερίδες
    ½ κιλό χοιρινό μπούτι, χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μερίδες
    ½ κιλό μοσχαρίσια σπάλα, χωρίς κόκαλο, κομμένη σε μερίδες
    2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
    4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
    400 γρ. καλή κεφαλογραβιέρα, κομμένη σε μικρούς κύβους
    3 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
    1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
    1 πιπεριά κέρατο, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
    λίγη πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
    λίγη ξερή ρίγανη
    ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
    αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής:
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.

Σε μια λεκάνη βάζω όλα τα κομμάτια κρέατος, το κρεμμύδι, τα σκόρδα, τους κύβους τυριού, το δεντρολίβανο, τις ροδέλες πιπεριάς, την πάπρικα, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύω καλά με τα χέρια μου.

Κόβω ένα μεγάλο τετράγωνο κομμάτι λαδόκολλας και στο κέντρο τους αδειάζω το μείγμα.
Μαζεύω τις άκρες της προς τα πάνω και τις δένω με ένα σπάγκο, σφικτά, σαν πουγκί. Βάζω το πουγκί σε άλλο ένα κομμάτι λαδόκολλας και το δένω με τον ίδιο τρόπο και φτάχνω ένα τριπλό πουγκί.
Ετσι, με τη τριπλή λαδόκολλα, δεν υπάρχει κίνδυνος να ανοίξει το χαρτί και να χυθεί το περιεχόμενο.

Βάζω το πακέτο με το φαγητό στο κέντρο ενός μεγάλου ταψιού και το ψήνω για 2½ ώρες, μέχρι να ψηθούν καλά τα κρεατικά.
Ανοίγω προσεκτικά τις λαδόκολλες για να μην χαθούν οι ζωμοί που περιέχουν και σερβίρω.

Καλή σας όρεξη!

 10 
 στις: Οκτώβριος 30, 2014, 02:24:48 μμ 
Ξεκίνησε από alexia - Τελευταίο μήνυμα από alexia
b]Υλικά που θα χρειασθούμε: [/b]   
Για 5 - 6 μερίδες
    ½ κιλό αρνίσιο μπούτι, χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μικρές μερίδες
    ½ κιλό χοιρινό μπούτι, χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μερίδες
    ½ κιλό μοσχαρίσια σπάλα, χωρίς κόκαλο, κομμένη σε μερίδες
    2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
    4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
    400 γρ. καλή κεφαλογραβιέρα, κομμένη σε μικρούς κύβους
    3 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
    1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
    1 πιπεριά κέρατο, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
    λίγη πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
    λίγη ξερή ρίγανη
    ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
    αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής:
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.

Σε μια λεκάνη βάζω όλα τα κομμάτια κρέατος, το κρεμμύδι, τα σκόρδα, τους κύβους τυριού, το δεντρολίβανο, τις ροδέλες πιπεριάς, την πάπρικα, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύω καλά με τα χέρια μου.

Κόβω ένα μεγάλο τετράγωνο κομμάτι λαδόκολλας και στο κέντρο τους αδειάζω το μείγμα.
Μαζεύω τις άκρες της προς τα πάνω και τις δένω με ένα σπάγκο, σφικτά, σαν πουγκί. Βάζω το πουγκί σε άλλο ένα κομμάτι λαδόκολλας και το δένω με τον ίδιο τρόπο και φτάχνω ένα τριπλό πυγκί.
Ετσι, με τη τριπλή λαδόκολλα, δεν υπάρχει κίνδυνος να ανοίξει το χαρτί και να χυθεί το περιεχόμενο.

Βάζω το πακέτο με το φαγητό στο κέντρο ενός μεγάλου ταψιού και το ψήνω για 2½ ώρες, μέχρι να ψηθούν καλά τα κρεατικά.
Ανοίγω προσεκτικά τις λαδόκολλες για να μην χαθούν οι ζωμοί που περιέχουν και σερβίρω.

Καλή σας όρεξη!

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Έγκυρη XHTML 1.0! Έγκυρα CSS!