alexia
|
|
« στις: Οκτώβριος 30, 2014, 02:32:25 μμ » |
|
Υλικά που θα χρειασθούμε:
1½ κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες 3 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες 4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 400 γρ. κεφαλογραβιέρα, κομμένη σε κύβους 3 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε λεπτές ροδέλες 1 πιπεριά πράσινη , κομμένη σε κομματάκια 2 κ.σ. μουστάρδα 2½ κ.σ. μέλι λίγη πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι 4 λαδόκολες
Εκτέλεση συνταγής:
Προθερμένουμετον φούρνο στους 180 βαθμούς
Σε μια λεκάνη βάζουμε τα κομμάτια χοιρινού μαζί με το μέλι, τη μουστάρδα, το δενδρολίβανο, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 3 ώρες τουλάχιστον. Διπλώνουμε κάθε λαδόκολλα στα τέσσερα και τοποθετούμε στο κέντρο το κρέας μαζί με κομμάτια από τη γραβιέρα και τις πιπεριές, όλα τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε, κλείνουμε κάθε λαδόκολλα σαν πουγκί και δένουμε σφιχτά με μια κλωστή.
Ψήνουμε το φαγητό για δύο ώρες.
Καλή σας όρεξη!
|